About

Thursday, December 20, 2012

Metching Concept

Lama tak berangan kat cermin ajaib yang kelam nih hihi

Blogger adalah attention seeker! Ye ke?
Tak semua kot, tapi kalau bukan tak de le nama blogger kan. Apa yang ditulih pasti ada pembace walaupun sorang. Macam saya, saya tak rase saya attention seeker kot pasal saya tulis merapu aje, mostly pasal saya, keje, family dan kengkawan. Blog saya lebih bersifat diary je pon pada saya, cume tak peribadi le pasal terbitan umum. Yang secret-secret tulih dalam ati aje kih kih. So sama ada disukai atau dicop as attention seeker ke hape, saya tak kesah yang penting saya suke ngeh ngeh. Mengarut kebende ntah!

Ok..Ini hari saya adalah sangat tak metching! Pasal dah keterlewatan, pulak tu terlupa baju keje belom digosok. Orang pukul 8 dah clock in saya baru terhegeh-hegeh mandi. Wah wahh sangat cemerlang pekerja ini kann. Makanya, sarung aje baju yang tak payah gosok. Sangat pelik, baju belang, slua kotak. Cover kedutan baju ngan cardigen itam. Kasut kaler cekelat, henbeg merah. Caca marba. Konon nak korporat tapi jadik keparat. Hahaha..and as usual..like I care #tddmka# tapikan saya tetibe terasa sangat skinny. Yezaa..sebab trick baju belang menegak tapi pipi tetap menten penuh :-P

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

4 comments:

  1. ngehehe!!!okla tu dik,..jnji pkai bju,ehehe!!
    attention seeker?whateva,ahaha!!!

    ReplyDelete
  2. Attention seeker?! Mn ada....hmm...jom kita jumpa!

    ReplyDelete
  3. @QA
    hihi
    watever le kann
    tp kan awak pgl adik tu
    cam x sesuai kot
    terasa mude sgt plak
    :P

    ReplyDelete
  4. @ibuhani
    ntah le kak tetibe terasa cenggitu

    bile?? jom kak jomm
    nt sy whatapp buat appmt okeh
    eksaited nye!!!
    :)

    ReplyDelete