About

Sunday, November 11, 2012

Eleven Eleven

It's been a year oredi.
Cepatnya masa berlalu.
Dan dah setaon jugak arwah abang ain (my kazen) pegi.
Al-fatihah..semoga abang tenang di sana dan di tempatkan di kalangan mereka yang dikasihi Allah. Aminn

Walau macam mood tetibe sedih, tapi tak sangka pepagi dah ber'energy' meng'iron' baju sume. Apakah? Ke sebab sikit dan tak yah iron baju sekolah :-P

Rindu Hadif jugak! Dah seminggu dia duk ngan nenek. Tetibe pagi tadi terpanggil nama dia tsk tsk tsk. Mujur ni ari ada kenduri kawen adik Makcik kat Langat, mak saya datang, dapat le jumpe anak bujang kesayangan tu. Oklah..udah penat gile! Selamat malam :-)

Sedap! Abis diet ai kikiki
Kena layan dak piya dulu, baru mama tenang makan 
Abang ngan akak ni tarik lagu Baldu Biru..perghh! Osem!
Tak sah kalau tak tarik bunga manggar

No comments:

Post a Comment