About

Wednesday, November 27, 2013

Forever Favourite

Ce teka kat mana ni..
Yeaa betull...ini lah Fuji Bamboo Garden
Antara tempat idaman yang ingin sangat dilawati selain lavender garden di Tomita Farm Jepun
Serius cantek! 
Mungkinkah tercapai impian? Insyaallah kann :)
Berangan kuat ek, negara sendiri pon tak abih rayau lagi *sigh*
Ala-ala nyanyi lagu kalau aku kaya laaa nih..sume nak buat
Jom kite sesama wat rombongan cik kiah nak hihi

Sent from my BlackBerry 10 smartphone

7 comments:

  1. kita pernah sampai kat farm tomita garden tu...mmg sangat2 cantik!!!!

    rindunya kat jepun bila ingat blk..huhu..

    ReplyDelete
  2. dh agak dh awak misti dh pegii
    jelessssssss-nye kite

    ReplyDelete
  3. cantikkkkkk gileeeee...lieya mati2 ingat lukisan semata...rupenye mmg ade yeak....

    alahai bile laa dpt peluang pergi ni kan.....kene kumpul duit dari skrang nieh...pastu intai tiket AA yg ade promo heheheeheh....

    ReplyDelete
  4. cantik tapi tak terpergi rasanya...

    tgk pokok buluh belakang umah jer.. huhu

    ReplyDelete
  5. @lieya
    sekali pandang mmg cam lukisan je kann
    mmg tgh menabung la nih nk pi, ngan anak2 pon kite suh menabung hahaha

    ReplyDelete
  6. @zie
    takpe la angan2 dulu
    kalau x tercapai gak, kita tgk pokok buluh depan umah je hihi

    ReplyDelete
  7. inshaaAllah...jom kak..kita sama2 oegi nk..sy pun tak hbis2 brangan nk ke Jepun and Korea :)

    ReplyDelete