About

Monday, November 25, 2013

Wedding Huda

Cuti dah abessss...hua stresss rase! Nak sambung cuti lagi dan lagi dan lagi laaaa. Hamboi kemain kann. Minggu lepas menghilangkan diri, pi amik angin laut. Emmmm nyaman! Oh yaaa..kami bercuti kat Kuantan aje. Itu cite cuti-cuti kendian update, pasal gambau tak susun elok lagi. Ecehhh...

Gamba cuik dari bawah pentas hihi
Balik tu sempat lagi pi umah Kak Ani a.k.a ibuhani, wedding Huda anak dara dia. Cantek jelite! Kak Ani, Fara ngan Nana pon cantek. Berseri semua dengan baju putih merah! Kami sampai pon dah lewat, dekat kul 3, maklum la bereskan keje-keje mendobi baju 2-3 beg dulu kann. Ngan sesat lagi, Kuala Pilah je ponnnn hahaha..ngengado!

Kak Ani nampak kecik dari kita, ohhh no...pipiku semakin gebus kikiki
Tengkiu akak, jemput kite. Gagah gak kita pi pasal teringin nak makan lauk kenduri. Dah lama tak attend wedding lagipun, itu yang beria ngajak cik asben. Berselero den makan, berpoloh! Sodap bona rondang minang heh yang podeh kemahin haha. Tahniah kak dapat menantu. Untuk Huda, selamat pengantin baru, semoga berbahagia hingga firdausi..aminnn.

5 comments:

  1. amboii..ngidam nasik kenduri..:p

    ReplyDelete
  2. hihihi
    kannnn
    tibe-tibe anak tekak buat mengade melampau :P

    ReplyDelete
  3. wah cantik pengantin

    ReplyDelete
  4. Lawala kaler baju pengantin.. :)

    ReplyDelete
  5. kak mimi teingin nk mkn lauk kenduri????huwaaaa!!sy plak langsung takleh telan..brkali2 pegi kenduri balik ngan perut kosong :(

    ReplyDelete