About

Tuesday, November 26, 2013

Melompat Lebih Tinggi

Takde mende nak share le nih.
Nak bukak cite percotian cam suam suam jek mood ni ari.
Keje takde banyak nau, malas yang banyak kikiki.
Saya dah banyak kali terai amik gambau time aksi melompat tapi jarang menjadik!
Ini pon ntah brape kali test, kire buleh la kannn.
Kemere henpon ye ponn. Quality so so je la.
Melompat ke bintang!
Nasib mama tersedar ada isik lam pewot, tidak kalu misti dah join, ku petik bintang.
Ehhh sensiang manade bintang kann hihihi

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

9 comments:

  1. kira okla tu boleh amik gamba tgh melompat..hihi..

    ReplyDelete
  2. jadik leeee ekkk
    kena pakse ngan mama bebdk tu
    benaunye mama di yg nak sgt amik gamba melompat hahaha

    ReplyDelete
  3. melompat bestnya... yahoo...

    ReplyDelete
  4. Lompat si katak lompat
    Lompat lah tinggi tinggi
    Ewahhh...

    Bb kat dalam pun nak lompat gak.

    ReplyDelete
  5. Mcm2 gaya lompatan dah ni..hehe...mcm tjuk lagu sheila on7 je ni...hehe.. :D

    ReplyDelete
  6. @zie
    sukeee kannn
    tp gaya cenggini paling susah dicaptured

    ReplyDelete
  7. @ibulala
    baby belum pandai lompat2 lg
    mama yg over! haha

    ReplyDelete
  8. @adrianna
    lompatan gaya bebas namanye
    ha'ah mmg saje letak tajuk lagu S07
    bestkan lagu tu
    rase nk lompat2 kikiki

    ReplyDelete
  9. wahhhh!!!!!ala2 lompat ingin ku petik bintang ye :))

    ReplyDelete