About

Tuesday, November 11, 2014

Asalkan Kita Yakin

Salam
Ececehhh nak selfie tu, selfie je la kannn siap nak bagitahu yakin la hape ek. Selama ni blasah je pon kannn...hihi. Saya saje le nak share ngan korang, bukan le jelita sangat akak ko ni tapi kalau akak yang tak jelite ni dah feeling jelita apatah lagi korang yang jelita kann...harus la tambah-tambah comelssss

Dah berminggu gak nengok orang review, last-last terasa nak cuba sangat. Sebelum ni mana ada tepek apa-apa pon kat muka, tumpang bedak apiya jek :P
Tapi termotivasi nak nampak presentable (wahhh!! ekekeke) sejak nengok che ta pi bilik bersalin pon mekap tauuu..kau mampu?? Akak ni memang comot-comot hamekk....kot ado yang yang pandang negetip bile che ta bagitahu dia mekap, lantak laaa tapi akak terus rase termotivasi tau! Maknanya dia sentiasa dalam keadaan bersiap walau ke mana jek. Kita nih? Pegi opis pon serabai..kat umah apatah lagi kann. Nasib asben tak pandai nak carik lainn eehhh konfiden nampak hihihi

So motip cite panjang adalah nak bagitahu kita baru terai BBcream SQB. Memang terbest! Tak terasa ada krim dimuka yang penting menten jek muka dari pagi sampai tengahari, walau dah 2-3 kali kena klua pi bank la, balik nengok anak kat umah. Cuci pon senang. Meh le reramai menjelitakan wajah, dijamin tak mengecewakan, insyaallah. Nak beli mana? Korang gugel la yek...akak beli kat kak iranoh, caik instagram dia. Adik beradik dia pon ada, ceeranoh, sepet atau viruspadu :))

#seqybeauty
#sajetaknakcloseupmukakangkataeksen
#syoksendirilagi

3 comments:

  1. apasal tak penuh muka tu kak? alaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Title je yakin tapi sebenarnya tak, tu yang sekerat jek muka tu hihi

      Delete
  2. comel orangnya..:).

    ReplyDelete