About

Wednesday, September 25, 2013

Bahan

Bukan nak cite pasal bahan masakan ke hape
Tapi saje nak mem'bahan' :P
Isu hot katanye kannn, tapi lagi hot isu bini matyo kot..cheh! Ntah hape-hape kann dia tu
Mahap ek, saya tak ready lagi nak hapdet cite, rase pening tengok tulisan
Malam tadi, tibe-tibe saya terover muntah sampai pedih ulu ati
Bile dah pedih ati, takleh tido, asek terjaga
Bile asek terjaga teros kena flu
Bila kena flu, arini rasa sengal dan blur
Satu keje pon tak siap nih, mood langsung kemana-mana ntah
Haaa..tengok punca yang satu efeknya banyakkan
Walaupun dah penah hadap situasi gini pat kali tapi masih tak leh handle lagi.....haishh
Doakan saya ok ok yek...

5 comments:

  1. take care yer awak..jgn skip makan tau!

    ReplyDelete
  2. tq..
    mmg x skip
    tp sume tak simpan
    hihi

    ReplyDelete
  3. Tak pe. Pelan pelan. Lama lama sok ok la tu. Alah dah masuk ke 5 kan. Cam tak paham.

    Happy for u mimi. Kite ni ntah la. Umo pun dah byk. Cam x berani nak tambah. Husben pun sll je x sihat dan keluar masuk sepital. X berani nak ambik risiko.

    ReplyDelete
  4. itu la, x saba dh abis kan 1st trimester ni cik ana

    tq laaa..kita pon akceli x sangka ada lg, kita pon baya awak kann
    tau2 je le daya ketahanan pon maik kurang
    tp rezeki Allah bg..kita terima :D

    ReplyDelete
  5. eh lupa
    ye nk masuk 5 dh
    :)

    ReplyDelete