About

Thursday, September 19, 2013

Tapi Itu Dulu

Short break..
Tengah print-print, printer buat hal plak, taim ni gak dia nak sangkut..mencik!
Dua tiga kali bega tetap degil, off dulu kasik sejuk. Kot la menjadik kann
Dah le esok bos nak, haishhhh...ghase nak penyet-penyet kan printer tu taw kih kih
Tros takde mood buat keje, 'explore the world' le kejap, alasan malas :P
Ce tengok video ni, cute ek! Kreatif budak-budak UPSI nih
Kite suke ending dia tu
Itu la dulu orang nak, jual mahal, tak pandang, selekeh katakan
Dah bergaya, baru bukak mata kakakaka...stended le tu kan
Dedulu kita pon sama kot, yang nak kat kita, kita tak nak, yang tak nak kita hegeh-hegeh opssss
Tapi tu dulu, aku yang dulu bukan la yang sekarang..ecehhh
K bai!


5 comments:

  1. X nmpk video pun cik mimi

    ReplyDelete
  2. ehh takde ke?
    tgk dr note ek..mmg gitu kdg
    nt tgk kat PC taw hihi

    ReplyDelete
  3. awak..

    tengok video pakai pc tak dpt view..sebab opis kita block segala jenis video..hahaha..

    video tentang apa ek..nanti kita try bukak kat umah..

    ReplyDelete
  4. eh, mintak alamat umah awak..:)

    ReplyDelete
  5. lagu amy mastura laa
    tp video tu bdk2 UPSI buat

    address kita dh email ek

    ReplyDelete