About

Wednesday, September 11, 2013

Inilah Hasilnya

Taraaaa..
Ini la rupe baru dapo umah kite
Ahad tu ari lagi dah siap tapi bizi kemas tak dan hapdet ecehhh konon..
Ngalahkan pindah umah baru pulak
Padahal tambah kitchen kabinet je ponn kann
Setelah lapan taon, kami 'terpaksa' ganti table top yang kat sinki tu
Yang lama tu dah mereput, kesan bocor 
Duk repair-repair tapi tetap bocor gak
Alang-alang ada bajet lebih sikit kitaorang tambah kabinet atas sekali tu
Kasik tutup abih sampai siling
Pasni buleh pi Langkawi lagi beli pinggan mangkuk ehhhh haha
Abaikan dapo kita yang berserabut tu, tak dan kemas abih lagiii
Tapi kalau kemas pon serabut rupe tu gak kih kih
Belang-belang kaler dia kann, manele nak dapat kaler yang sama
Dah old design pon yang lama tu kann
Nak tuka kasik sama kaler buleh je tapi paham-paham je la bajet ciput :P
Kali ni kita pakai khidmat kubiq (http://www.kubiq.com.my/)
Memang excellent la derang nye servis..tip top
Pulak tu ada memacam design dan cecantik
Tapi stended le kite amik yang menepati bajet kite jek
Pasni baru le semangat blaja masak kannnn kikikiki

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

6 comments:

  1. Lawa warna kabinet tu..dah ada rumah sendri nnti nk wat cmni jgk...:D

    ReplyDelete
  2. Kira ok la tu cik mimi. Cantik kaler dia. Standrd la klw dapur berselerak tu. Sama gak cam kita. Mcm mcm ada.

    Kite dah malas nak buat keje nih. Baru pkl 1. Mak aiii..lambatnya masa berlalu kan cik mimi. Kalaulah laki kaya kan tak payah koje..

    ReplyDelete
  3. Kira ok la tu cik mimi. Cantik kaler dia. Standrd la klw dapur berselerak tu. Sama gak cam kita. Mcm mcm ada.

    Kite dah malas nak buat keje nih. Baru pkl 1. Mak aiii..lambatnya masa berlalu kan cik mimi. Kalaulah laki kaya kan tak payah koje..

    ReplyDelete
  4. ohoh..duk umah sendiri sonok la buh mcm2..hihi..

    pasni jgn bagi alasan dah tamau masak..haha..

    ReplyDelete
  5. salam
    cantik..
    lepas ni mesti semangat nak masakkan...

    ReplyDelete
  6. wahhhh...cantiknya kabinet baru :)

    ReplyDelete