About

Thursday, September 12, 2013

Mereka

Tibe-tibe teringat mereka, setelah berbelas taon
Sungguh tak sangka, kasih kembali terjalin ecehhhh

Latest picture 2013
Pehal ek! Pasal derang baru contact saya balik
Mujur la dia, Mida masih simpan no fon saya
Kalau tak memang hilang gitu je la
Saya lak suke tuka-tuka fon, kadang no fon sync ngan gmail kadang tak
Tapi ini la baiknye kita tak tukar-tukar no fon kannn ehh hihi
Ohh lupa! Sape mereka tu..
Mereka keluarga angkat saya taim kat U dulu
Taon 1997 kot, saya join aktiviti kolej taim semester break nak ke semester kedua
Program anak angkat kat kampung Bukit Tangga, Bukit Kayu Hitam, Kedah
Dekat je la kalau dari UUM tu kann
Tapi sekarang.........berjuta batu jauhnya..alleycats pulak hahaha
Betapa cepat masa berlalu, dulu tu mereka kenit-kenit jek, sekolah rendah
Yang adik laki tak skolah pon lagi tapi la ni...tu diaaa dah lawa, dah ensem, macho
Liza ngan Mida pon dah kawen, anak 2 memasing..
Terasa ketuaan pulak..terasa apanye lagi memang tuo pon hahaha
Minggu depan derang nak turun Melaka, ke wiken ni tak ingat dah, kena bukak Wechat balik tengok :P
Derang plan nak jumpe saya..wahhh eksaited sungguh!
Yang best ayah angkat saya tu yang beria tanya saya...tacing ok!
Kalau takde aral kitaorang kembali la menjejak kasih...insyaallah!

1997- comot sungguh saya zaman tu kann 

5 comments:

  1. Alo lo lo cik mimi zmn mude mude..

    ReplyDelete
  2. Very the kelakarest kann
    Dgn tudung sememeh, cermin mate lg
    Ohhh mannn kakakaka

    ReplyDelete
  3. owhhhh..ala2 jejak kasih gitukan :)

    ReplyDelete