About

Friday, September 20, 2013

Untuk Mama Dia

Tu ari, asben saya ngan Alya beria nak masak untuk saya, alah taim besday saya tuuuuu :P
Tak abih lagi cite pasal besday dia kann, kecoh! Kata dah tua...
Saja la share kan, it happened once in the life time, once a year
Dapat-dapat bile ada orang beria nak menggembirekan mama dia kann :)
Patotnya nak update cite ni dulu dari celebration kat opis tu tapi biasa la mood mengarang takde
Inilah dia hasil usaha asben kita dan Alya, 'lamb mendy' cewahhh arabian food
Dia kan gajin dan pandai masak lebih dari wife dia hihi
Gigih sungguh mereka, walaupun tahu yang mama dia sedang alami sindrom pengurangan selera makan. Terima kasih, mama memang la appreciate sangat!

Kononnya mereka nak seperaiskan mama tapi tak menjadik pulak
Saya kan patotnya kena keje aritu (16 September)
Pasal kampeni tak amek cuti ari melesia tapi tibe-tibe akai jahat mai
Kami pakat monteng tanpa pengetahuan bos kih kih kih...rahsia tau :P
So dah tahu le dia nak masak apa kann...
Elok gak monteng tu, dapat gak saya kemas-kemas umah, lipat baju 2-3 bakol hee~
Sabtu ahad balik Alor Gajah, so tak sempat la kann
Sambil-sambil tu saya intai-intai dapo tapi Alya suh duk jejauh haha
Macam le apa sangat kann...tapi seriusly seronok dan terharu!
Kalau boleh ari-ari la masak untuk mama hihihi...melampau pulak kann..

5 comments:

  1. sonoknya anak ngan en asben masakkan..anak2 pon dah besar..mesti buat2 tak tahu jer kan diaorg masak apa..hihi..mesti kelakar..:)

    ReplyDelete
  2. Dah besar ank cik mimi. Rupe cam cik mimi jugak.

    ReplyDelete
  3. Dah besar ank cik mimi. Rupe cam cik mimi jugak.

    ReplyDelete
  4. Dah besar ank cik mimi. Rupe cam cik mimi jugak.

    ReplyDelete
  5. seronok2 ..utk dh ada anak besar :) k mimi mabuk jgk ke?hukhukhuk!!!

    ReplyDelete