About

Tuesday, October 07, 2014

Bergandingan

Salam, selamat hari raya aidiladha buat semua..tak terlewat lagi nak wish kann heee
Arini sambung cuti, esok pon! Wahh meriah ek. Alah amik cuti pasal nurseri syaqir tutup, cikgu dia balik kampung. Tu yang lama nau coti ghaye ngalahkan ghaya posa kan. So cane yang balik dari kampung semalam? Jem tak? Saje je tanye soklan cepu emas ni hihi..macam le tak tahu kan. Semalam saya gerak awal, tempoh gak jem nya tapi kejap jek, klua simpang empat, pastu jem dari pedas sampai senawang dan seterusnya. Saya takat senawang je la pastu masuk Lekas le apa lagi kann, lekas sikit sampai hihi. Ok nak sambung kemas umah ngan kain baju semalam. Dak syaqir cam biasa buat perangai comel, jadik mama kendong sesama buat keja, elok pulak tido aje dalam tu. K baii!

8 comments:

  1. Amboi nak berkepok je dgn mama ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la dia cik ana..memang saje nk kasik mama rilekk
      suke nau le mama hihi

      Delete
  2. mujur ko balik awal sikit eiza sebab rata2 semua keluar ptg nak balik jem teruk...lagi2 area pedas linggi tu...ikut lekas pun jem teruk katenyer...adoiii...sangap nak hadap jem....

    lame plak taska syaqir cuti yeak...takpe2 dpt lee omaknye sambung cuti kan hehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yg best dpt extra cuti
      yang tak best cuti mama dah negetippp

      Delete
  3. nyenyak tidurnya berada dalam dakapan bondanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kak
      duk dalam tu lama tido dia

      Delete