About

Friday, October 17, 2014

Hepi Besday Nor!!

Salam
Hari kejadian adalah dulu semalam-semalam, ari selasa la senang cite kann hihi. Makan-makan sempena besday opismate....ala yang ada kat opis ni pon tiga orang je. Lagi sorang duk site. Punya la full makan sampai songkak porut kato orang kampung den hihi.


Nak blanje orang lain makan tapi saya ngan ecah yang sibuk mencaik tempat nak makan. Patut nye tanye le besday girl kann. Mulanya plan nak beli yang ada delivery service tapi nengok pada menu yang open for delivery tak mencapai tekak, sudah nya pegi je la makan kat restorennya tu. Bukan jauh pon....makan kat Red Card, Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, dekat-dekat ngan Restoren Wang Solo. Makanannya kire boleh tahan la, western food. Sesekali tekak omputeh kih kih


Dah kenyang-kenyang makan sana, sempat lak saya singgah pi beli kek. Nak wat seperais ler kunun. Penat praktis belakun ngan ecah, last-last menjadik le gak seperaisnya sikit hihi. Sampai ke malam rase kenyangnya tu tapi yang herannya malam tu saya makan jugak hihi..nipu benau tak leh masuk makanan lagi tu kannn. badan kecik makan manyakkkk! Hepi besday noriahhh ehhh Nor hihi..noriah bukan nama sebenar. Tu nama manja-manja abang nizam, ex-opismate bagi kat dia. Dan lekat hingga kini. Semoga sukses dan dirahmati Allah :)

6 comments:

  1. tetiba lak tekak pun nak makan western food..ngeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali layan tekak
      hihi

      Delete
  2. Uiks..sedapnya kek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang!! sebijik pon boleh abih kite tau...

      Delete
  3. habiske kek tu.. mkn 3 org aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh je...tapi kitaorang tak abih kan pon kak, kasik besday girl bawak balik
      :)

      Delete