About

Wednesday, October 01, 2014

Sebuah Pertemuan

Salam, ini adalah pertemuaan yang singkat namun penuh bermakna.
Err betul ke penggunaan sebuah pertemuan tu ek hihi...blasah le. Last 2 weeks time cuti sekolah, kite bawak anak-anak bercuti ke Penang. Entri itu macam biase tunggu aura rajin sampai naaa hik hik. Percutiaan yang tak dirancang elok-elok. Masa nak pi tu dah teringat nak jumpe sahabat lama yang sorang ni. Di takdirkan pulak masa sampai tu dia takde kat Penang so agak kecewa la jugak. Tapi berkat doa kami, akhirnya sempat jugak kami bersua muka, berpeluk cium. Speechlesss dan terharu teramat sangat...I really miss you ms juliana jamil, my beautiful classmate, group-mate, college-mate and Itm-mate. Kitaorang memang dah tak jumpa almost 18 years since our graduation 1996. Walaupun kita jumpa sat ja tapi the moment melekat kat hati kita Jue. Insyaallah panjang umor kita jumpa lagi yek. 

8 comments:

  1. Alaaa...dtg penang x kontek kita..dekat dh penang tu ngan umah kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaiiii mahap sesgt la awakkkk..kita pi sat ja la, mmg tak dan
      jalan pon hurua hara ngan sesat lg..insyaallah len kali ya
      kite duk padang kota pekena pasemboq sesama naaaa :)

      Delete
  2. Kwn2 sek, uni, lama sungguh dh x jumpa, padahal ramai je duk dekt2..
    Tp komitmen kerja, keluarga selalu jd penghalang.
    Best nya 18thun masih keep in touch,

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu PB, tambah2 kita yg dh kawen, sibuk anak lagi memang susah nk jumpa
      ni kebetulan pi bercuti dpt la hai hai sat
      alhamdulillah zaman berteknologi ni, yang jauh boleh didekatkan
      yang hilang pon boleh dicari..insyaallah
      :)

      Delete
  3. seronok dpt jumpe member lame kan eiza....lagi2 dah lame tak jumpe...ya Allah rase nak dok stay sehari suntuk borak2 kongsi cerita.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kalau ada peluang memang tak benti kot molot pot pet pot pet

      Delete
  4. Sonok dapat jumpa kawan lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tergambar keseronokkannya cik ana
      kite bile lagi nak dating nihhh...

      Delete