About

Tuesday, January 08, 2013

Anak yang Akhir

*Menghabiskan stok taon lepas yang tak sempat publish
Sementara mencari ruang mengarang cerite dongeng yang baru-baru


Yang ini saya screen grab dari FB wall alya
Cuba baca komen alya kat gamba piya tu
(Baca dari bawah ke atas, style FB kat BB)


Macam dah tahu-tahu yang dia takkan ada lagi adik lepas piya
Bijak, bijak sangat bijak
Mama sangat setuju kakak! 1000 percent...
Rasa dah perfect dah la, walau macam teringin nak lagi sorang kawan Hadif
Tapi di sebabkan faktor usia dan tahap ketahanan diri buat saya berpikir 100 kali
Tambah-tambah dengan memacam penyakit timbul di kala pregnant
So tis is final decision lah..
Insha Allah (",)

2 comments:

  1. ye ke kak mimi? terakhir ke tu? kita ni byk sangat alasan kannn.. mayang cam kak mimi gak le.. tapi kalau rezeki allah nak bagi I redho aje.... hahahahhhaaa

    ReplyDelete
  2. bukan sengaja nak bg alasan lah
    baik fokus on quality dr quantity
    kann
    tp tu lah...Insha Allah
    :)

    ReplyDelete