About

Thursday, January 24, 2013

Edisi Khas | Surprise

=210113=
Happy '48' Birthday IncikBos

Huda tetibe tukau word, kire kek ni bukan dari kami la kan 

Inilah event yang kami plan n seprais kan incikbos
Kan saya dah bagitau yang saya takkan lupa besday incikbos kan
Konfem la tak lupa pasal Puan awal-awal lagi dah suh saya organize-kan majlisnye
Tu yang saya kena datang jugak opis walaupun saya sebenarnya coti dan tak sihat
Ohh menn..
Tak pe le..saya berkorban demi seorang bos yang osem ^_^
Puan siap tanye saya soklan cepu gangsa, awak pregnant ke mimi?
Saya senyum jek (Saje je nak mendengki dia, kasik cuak..jahatkan hihi)
Padahal memang dabel tripel konfem takde :-)
Pape pon terima kasih kat Huda dan Ecah sebab tolong..sayang korang muah muah hee~

Huda ngan ecah gigih niup belon bagai haha
Ada gaye muke seprais ke hihi
IncikBos and his family :)

4 comments:

  1. wahhhh..untungnya incik bos ada staff sebaik eiza :))

    ReplyDelete
  2. eh..silap tu immiey
    saya yg untung dpt cikbos sebaik dia
    :)

    ReplyDelete
  3. wah bagusnya.. mesti kesayangan boss ni.. hehhe

    ReplyDelete
  4. haha
    takde maknenye
    cume paling senior
    dpt le sikit priority kann
    :)

    ReplyDelete