About

Tuesday, January 15, 2013

Masa Terluang

Terbosan nak keje dah. Alah tak kesah dah petang pon, taim keje pon dah tamat. So takde le rase cam mencurik kan hihi. Tukar lagi templete blog..saje mengisi masa sementara nak balik jap lagi. Touch of Purple, baru le kena ngan jiwa saya hiks. Akceli ada banyak saya nak crite tapi mood ke laut la. Efek dari umah takde air.. ehh buleh ke? Tengah sengal mikir mana nak mendapatkan air ni. Dah abis dah simpanan, ada setong je lagi. Mujur gak sempat tadah malam tadi, baju dah dua bakul tak berbasuh tsk tsk tsk. Esok ponteng keje ngan skolah boleh??
Ahh biar je la dulu, nanti pikir kendian!

Refer sini untuk info lanjut >>> Puspel

Motif gambar pasal nampak pepel muke....poyo! haha

No comments:

Post a Comment