About

Thursday, May 30, 2013

'Anak' Angkat Comel

Bos kita outstesen 2 ari ni
Dia mintak kita tolong perati-peratikan 'anak' dia
Aduii! Udah la kita ni penggeli
Tapi takat bagi makan kita ok je kotttt..panjang nau kott dia kan hihi
Pepagi singgah sana, jengah mereka
Kesiannya kelaparan, kosong dah bekas dia
Tahu tak, geli punya pasal kita siap bawak A4 paper buat macam corong
Lalu ikut celah-celah sangkar tu kikiki
Dah la derang tu tengah kelaparan, tak menyabau sume
Siap berpeluh-peluh tangan kita tau hahaha...ntah pape ek
Tengaharinya terpaksa kita ajak Huda tolong
Tolong tambah air minum, tak brani la kita nak bukak sangkar dia tu
Anak ayam tu kita macam ok lagi tapi rabbit tu memang kenot laa
Memang penggeli sungguh, nengok dia pon dah geleman
Berdiri bulu rome :P

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

6 comments:

  1. Alor...comey la. Suka suka. Ni kalau sugar glider mesti lagi geli kan..

    ReplyDelete
  2. woooowww!!!rabbit....suka2:)))klau tak kerana duk apartment je mesti we olllss pun bela rabbit :((

    ReplyDelete
  3. sama la.. kita pun geli gak...

    ReplyDelete
  4. @ibulala
    wahhh sugar gliderr lg le geliii
    sebut je pon dh terasa
    hahaha

    ReplyDelete
  5. @QA
    kt apartment buleh je kot nk bela
    cume kena duk dlm sangkar je le
    tak bebas
    :)

    ReplyDelete
  6. @mayang
    sama ek
    akak penah terai pegang
    tp tak berjaya lah menahan kegelian
    kikiki

    ReplyDelete