About

Monday, May 27, 2013

Heroin Lagi

Saya nak MC taw sebenarnya arini
Tekak saya makin sakit, batuk lagi
Worst lagi pasal suara dah tahap serak melampau
Malas nak bercakap, incikBos pepagi cal dah gelakkan saya
Tu ari dia nak sangat suare serak-serak basah
Ni ari saya bagi dia serak kering ahahaha
Letih la, baru sampai Bangi subuh tadi, tros pi keje
Anak-anak dah transit umah mak saya, piya je ikot balik
Dia mana buleh pisah ngan mama dia

Meh la kenal-kenal, ini Damia Edora Binti Hayatularis
Dia baru berusia 4 hari

Anak buah saya terbaru, cucu wak misnan yang ke-10
Dalam sepuluh tu, 3 je lelaki :-)
Kalau gune title 'wak' tu pepaham je le anak buah belah mana
Orang alor gajah mano ado wak-wak kann kikiki
Comelkan! Geram nengok!
Macam teringin la pulak akakaka

7 comments:

  1. Apa lagi cik mimi. Tambah la lagi sorang. Kiter pun da start koje hari ni. Anak anak tinggal kampung. Fes time tgalkan dorang kat kpg.

    ReplyDelete
  2. Banyakkan minum air masak, insyaallah cepat sembuh ^_^

    ReplyDelete
  3. @ibulala
    kite x coti langsung cik ana
    hah! tambah lg? tgu awak dulu lah ek
    hihi

    ReplyDelete
  4. @lily
    thanks
    mmg bergelen2 dh minom nih

    ReplyDelete
  5. wah,comelnya..sgt tembam

    ReplyDelete
  6. memang semangat dia Knor
    lahir2 pon dah 3.7kg
    :)

    ReplyDelete
  7. perghhhh...cantiknya nama :)))

    ReplyDelete