About

Monday, May 13, 2013

Fish Feeding

Aktiviti ala-ala riadah la kononnya, dah le musim paneh!
Pasal ni mama dapat selemo taw..sape yang susah..mama jugak hihi
Idea mereka la ni, nak pi tengok ikan! Tak abih-abih nak buli mama
Lagipun memang dah lama tak jengok ikan peliharaan kami tu
Akceli saya takde plan kemana-mana, pasal menteri kewangan kite takde
Dari jemahat tak balik, perbentangan bajet lepas PRU13 kih kih
Takde maknenya, dia kena upgrade sistem kat opis dia
Maka mama lah terpaksa melayan kanak-kanak sume
Untung laa korang ada mama yang sporting..perasan sendirik :P
So malamnya lagi dah janji, suh mereka bangun awal
Lambat tak mo pi dah, kul lapan kena gerak
Tapi tak jauh mana pon, Taman Botani je
Kalau lewat dah panas, mama dia mana boleh kena panas
Pijau muke ekekeke...Bajet puteri lilin!
Sejak tua-tua ni je dulu tak de nye nak kesah, lantak pi nak berkilat muke pon!


Kenyang ikan-ikan dapat makan guti gardenia, begebut!
Memule tengok macam takde ikan, sekali campak je teros berduyun datang
Kat akhir video, ikan-ikan tu buat splashing, tapi ter'stop' plak sebab terkejut hihi
Kualiti video pon tak memuaskan lah, patutnye terang dan jelas
Tak geti nak adjust, biau je le ek




2 comments:

  1. amboiii......ikan mkn roti gardenia! bg roti bai sudahlh.....manjo ikan tu!

    ReplyDelete
  2. x sompek boli guti bai
    guti apo tah namo tu yg tuk diet tu pon dio dapek
    ada uncle tu suh bdk2 ni bg
    haha

    ReplyDelete