About

Thursday, May 02, 2013

Hak Berehat Hak Kita

Tajuk macam hape jek, dah lama tak merapu meraban. Otak dah penat lah ni, rilek la kitkat kan ada..kihkih sengal! Arini kepale ting tong, terasa di awang-awangan. Satu hape pon tak makan, sempat minom secawan kopi aje pagi tadi. Aduhh kelaparan!

Kek bola dia

Semalam kami melepak kat umah brade in law, Kota Warisan Dengkil. Dia buat makan-makan family sempena bebeday dia. Dan wedding eniberi dia yang ke ampat taon, kejapan je rase. Perasan macam baru 2 taon tapi tak habaq la kat dia, kang perasan mude jek dia tu hihi. Gamba sangat sedikit pasal bateri tepon nyawe-nyawe ikan omeh. Yang ponteng sompek amik gambau kek dia.

The decoration!
Alamak tak nampak makanan lain ek hihi

Gile bola, makan bola, tido bola, itulah dia adik ipau saya tu. Sebab tu saya pon terhasut dan buleh terminat bola. Mana taknye, tiap kali berkumpul asek nengok bola dan cite pasal bola aje. Tapi seronok!
Epi bebeday pak andak! Moga dirahmati Allah..sowi takdak present. Musim kemarau kata kan hik hik

Yang macho tu le BIL kita, ada pulak pancasitara sesat :-P

5 comments:

  1. meriah jugak wat partynye...siap ada belon bagai...

    ReplyDelete
  2. ingatkan besday budak bawah umo... besar panjang ghupernyer..

    ReplyDelete
  3. @ibulala
    close family aje cik ana
    belon tu kasik penyeri
    bg kekanak main
    :)

    ReplyDelete
  4. @mayang
    bapak budak!
    maklum le dh 3 siries
    haha

    ReplyDelete
  5. wahhhh!!!sedapnye kek tu :)))

    ReplyDelete