About

Thursday, May 16, 2013

Main-Main Belon

Ini taim besday dak Ameen yang ke Satu taon
Dah besa dah dia, kejapan je ghase
Ibu dia celebrate sekali dengan upacara potong riben PondokMerahJambu
Orang Melaka boleh le singgah kedai dia
Berdekatan dengan Hotel Rembia, Alor Gajah
Alamat lengkap ada tapi tak ingat hahaha cemana tu

Tarikhnya tak silap 14hb April 2013 bersamaan hari Ahad
Citenye pon dah tak ingat sangat, short-term memory lost :P
Yang ingatnya banyak gambar main-main belon je
Maklum le tukang ikat belon, tiup tak kuat a.k.a penakot kih kih
Epi bebeday Ameen! Suke Kak Piya nyanyi bebeday kuyu
Sambil makan stoberi cecah cekelat fountain yummm!!!



2 comments:

  1. Ni mak ke anak yg nak main belon. Cam mak je.

    ReplyDelete
  2. hahaha
    ye btol! mak dia yang over

    ReplyDelete