About

Monday, May 13, 2013

Mawar Putih

Saya 'edited' sebab jumpa video nih
Kasik sikit gambaran cite dia cam mana kan 


Sejak 2 ari lepas saya duk tengok telemovie ini
Tayangan sepanjang May ni kat canel astro BoxOffice
Canel no brape saya tak tau la, pasal saya punye canel tak tersusun
Ada nama je no takde hihi
Tiga ampat kali saya tengok, dan tak penah miss menangih :P
Memang sedih gileeeee, ingatkan saya sorang nangih
Sekali jeling-jeling, Alya pon sama, buleh geng mama la dia
Nasib papa keje wiken lepas so bermaharaja lela le kami nangih kah kah kah
Kot dia ada kena bahan je le...geli nengok kate dia

Ohh semalam hari ibu kann..eh eh tetibe tukau topik
Malas nak buat 2-3 entry tapi dah ada mood sikit hapdet blog kih kih
Saya memang tak tingat langsung
Bile kekanak ni bagi kad, baru tingat dan tros laju-laju cal mak kita
Busuk kannn!
Terharu sungguh dapat appreciation dari anak-anak!
Thank you love, mama sayang awak-awak semua
Walaupun saya masih dalam proses jadik ibu yang baik
Tapi saya tetap ibu yang paling bahgia seantero donia..I leb my family
Cehhh tetibe! Nak cover sedih le nih :P

7 comments:

  1. Kiter pun sedang berusaha untuk menjadi ibu yang baik utk anak2. Amin

    ReplyDelete
  2. Happy mother's day! Be a good one!

    ReplyDelete
  3. seronoknya dpt card :) tringin plak nk layan citer ni..kt u-tube ada x ye?rumah sy xsubs astro sbb dh pakai unifi tv :(

    ReplyDelete
  4. @ibulala
    InsyaAllah
    Let us be!
    Chaiyok! :)

    ReplyDelete
  5. @ibuhani
    tq kak
    insyaAllah, am trying hard
    :)

    ReplyDelete
  6. @QA
    Insyaallah tgu 2 lil kid awak besau
    nt dpt kad hihi
    x sure ada x kt utube
    baru2 maybe xde lg

    ReplyDelete
  7. samalah saya tgk citer nie pun nages..huhu..

    ReplyDelete