About

Sunday, April 28, 2013

Kenduri Hujan

Dah lama tak update pasal event family
Ada 2 lagi tertunggak, malas sungguh!
Tunggu mood mengarang datang
Ecehh macam best sangat la konon
Musim kenduri di musim hujan
Memang la mengharukan!
Lecak, berlemuih sume
Ni ari kami pi Langat, Kg Sg Lui
Kenduri kawen kazen belah asben saya
Siap berbelah-belah :P
Hujan lebat! Kasihan pengantin berhujan
Anak-anak saya bersukaan la dapat main hujan
Abis kuyup, lantak la korang, sesekali mama kasik can men ujan
Haa ini misti Ida lupa campak baju dia atas bumbung
Petua orang dulu-dulu la kononnya
Tapi kalau dah nak hujan, petua apa pon tak kan jalan :-)

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

4 comments:

  1. leceh kan nak pi mana kalau time ujan ujan ni. apa apa pun mesti cik mimi makan banyak ni. maklum la. time ujan kan kelaparan.

    ReplyDelete
  2. hahaha
    mana tau nih
    mmg la sy byk makan aje skrg
    pipi pun makin gebu
    :P

    ReplyDelete
  3. alahaiii...mmg xbrpa selesakan..tp janji mjlis selesai dgn lancar alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. itulah
    tp alhamdulillah segalanya selesai
    :)

    ReplyDelete