About

Sunday, April 21, 2013

Masak Dari Hati

Haha..sangat laaa
Tetibe je posting pasal masak, pehal!
Terhasut lepas nengok masterchep malam tadi kot hihi
Ni ari kami tak kemana-mana, fokus mengemas umah aje
Tengok apron kita tu..aisyah modelnya! Semangat PRU13, satu melesia
Ni pakcik saya bagi, dari bilik gerakan kata dia, amik je la dah orang bagi kann :-)
Tekak adalah kurang enak
Makanya dear asben masakkan sup untuk dear wife dia yang demam ngade-ngade :-P
Lain-lain menu dear wife le masak memenuhi kesukaan anak-anak
Macam biase presentation aje lebih
Petang ni planning baking kek dengan my girls
Camgini baru le betol kata aisyah hobi mama dia masak...phuii kih kih

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

3 comments:

  1. Hamboi rajin nmpk. Sy pun pkl 10 pg td dah masak. Pkl 11 dah makan. Merangkap bfast ngan lunch.

    ReplyDelete
  2. Sikenit ni request nak kek. Tak buat buat pun lagi.

    ReplyDelete
  3. apron pn ada ye..curlasss gitu :))

    ReplyDelete