About

Saturday, August 03, 2013

Raya Dah Dekat

Katenye tanak cite pasal raya kann..
Title je camgitu, tiru Tanyalah Ustaz pagi tadi :)
Citenya kosong aje hihi
Gamba tu saya capture petang semalam, taim jem-jem nak balik keje
Kat sini la opis saya..ada yang tau tak kat mana nih, orang bangi jangan jawap haha
Atau femesnya di sebut Warta Bangi
Kalau taim wiken sesak sini, dapat-dapat nak raya ni kan, lagi le dabel sesak nye tu
Tapikan....tipu le kalau kita takde langsung rasa nak raya kan
Dapat-dapat bile pikir dah nak cuti, nak balik kampong..lagi le ke laut mood keje
Macam kena keja ari sabtu ni kann ehhh hihi
Cemana menyibuk keje pon tetap teringat sekejap ye dak
Apa-apa pon berpada-pada la ek
Saya dah setel dah sume last week, kebetulan incik bos kasik off last saturday
Tak lama mana pon, amik masa 2-3 jam je
So wiken ni rehat-rehat sambil sepering cleaning umah lah
Dah dua minggu tak kemas, rupe sarang tikuh dah kikiki
Habuk penuh, mane la nak baik selseme tu..haishh

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

2 comments:

  1. kt sisni ke yg saya dgr ada jual baju melayu murah2 utk aray?:)

    ReplyDelete
  2. a'ah btol la tu
    memang pack gile taim nak raya

    ReplyDelete