About

Thursday, August 01, 2013

Yang Putih Bersih

Kakakaka....yarkkk!
Motip tunjuk tisu? Sape le punya keje nih ish ish ish
Busuk punya olang! (^ o ^)
Mintak mahap ek, ada gangguan mental hihi
Kite tengah keje ala-ala speedy gonzales nih
Dengan selseme lagi, memang la tak selesa uollsss tsk tsk
Kejap-kejap bersin, batok, hingus meleleh euiiii
Patot baik dah tapi pasal semalam duk lama sangat berpanasan makin worst le jadiknye
Kalau diingatkan semalam tu, rase nak tumbuk dinding kasik pecah....watchaaa!
Memang buleh mendatangkan marah..arghh jangan pikirin
Salah sendiri dinding nak ditumbuk pulak haha
Dua tiga ari ni banyak plak bende nak disetelkan
Nak coti panjangkan nanti :-)
Korang dah ada yang nak balik kampong ke wiken nih? Ada ke?
Whoaa untung la!! Memang jeles sesangat laaa kite
Kita start cuti selasa depan, senin keje lagi
Tak leh awal lagi dah cuti, asben kita pon ada presentation senin tu
Ok, nak sambung keje, cuik-cuik tulang adalah tak elok untuk kesihatan kikiki
Nanti kita cite lagi yek! Babai

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

7 comments:

  1. Kite ari slsa pun keja lgi. Ari rabu baru cuti sampai la slsa dpnnya.

    ReplyDelete
  2. Huhu..sian..get well soon dear..nak raya dh ni..

    Kita pon keje lagi isnin, selasa...rabu baru cuti...huhu..

    ReplyDelete
  3. @ibulala
    Awak raye dekat...sepelaung, x yah coti awal kot
    Hahahaha

    ReplyDelete
  4. @mama_ka0ri
    Tengs dear...mmg sengsara sok sek sok sek

    Patot kita pon camgitu cotinye, tp apply sari awal

    ReplyDelete
  5. heheheh neway.selamat hari raya.good luck for presentation.heheh.sy balik kg dulu yeee.hehe

    ReplyDelete
  6. untung nyer dpt coti selasa, saya rabu baru coti smpi selasa depannya.. same la kita kak, doktor bg ubat kejap jer baiknya sat2 lg jadi balik...

    ReplyDelete
  7. rilex ye...hidup ni mmg ken selalu brtabahkan..owhhhhh..selsema mmg mnduga kesabaran,eheheh!!

    ReplyDelete