About

Friday, August 30, 2013

Dia Menceriakan Hariku

Salam
Pagi-pagi lagi piya dah bersilat tu
Haiyakk..watchaaaa...kemain kann
Camgini le dia tetiap pagi sejak pandai tengok power ranger
Ntah sejak bile pulak dia bertukar minat ke cite-cite action nih
Kalau tak dulu tu asek-asek cite princess, tak pon upin ipin, boboiboy
Nak kata abang dia ngaja, takde le abang tengok sangat!
Abang layan cite-cite hewan jek
Saya saspek dia terikut-ikut abang-abang yang kat umah baby sitter
Mak dia jaga 4-5 orang budak, sume laki! Piya je sorang pompuan melayu terakhir hihi
Kalau tengok cite tu siap bagi tau yang hero power ranger tu dia, Mama itu apiya
Power ranger merah tu, pandai pulak pilih yang hero (^_^)
Yang kaler pink tu kakak dia kata dia
Mama kaler kuning, ada jugakkkk hahaha
Seronok layan dia pagi-pagi, otomatik mood jadik ok jek nak pi keja
Oklahh, korang keje gegajin yek..pagi ni saya buat keje tampal-tampal jek
Yang lenlain tengok la dulu kalau gajin kakaka..jahat kann
Biar laaa...malas nak pikir. Hakuna Matata!
Ehh lupa Selamat menyambut hari merdeka...
Malaysiaku Berdaulat: Tanah Tumpahnya Darahku...ecewahhh

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

4 comments:

  1. Cik mimi punya entry dok belah kiri kira ok la lagi. Kite punya entry pulak sume dok belah kanan. Kalau nak edit kena pi kat dashboard tu pastu pilih center. Jadi keja la pllk. Kalau dok belah kiri kira ok la juggk.

    Klw nak buat entry bergambar pulakkena send tru email baru gambbr tu appear. Kalau buat entry guna blogger kat fon tu gambar x appear. Macam2 la. Letih dibuatnya.

    Anak kita pun setiap ms bersilat. Tp anak kite tu boy. Dia sorang je yg suka bersilat. Abgnye x pulak.

    ReplyDelete
  2. cik ana ubah la setting ke kiri
    sy pon bukan geti
    kan sy dh clear kan sume templete
    pakai original blogspot punya jek

    ReplyDelete
  3. girl2 pun pandai bersilat ye..dpn..cermin..

    pengaruh tv

    ReplyDelete
  4. backdated skit tak pe ye...selamat hari merdeka :))

    ReplyDelete