About

Monday, August 26, 2013

Lain Macam

Selamat morning! Eh...tak morning sangat la kann, nak tengah ari dah
Tibe senin je letih kann..korang pon sama tak?
Alasan malas le tew...
Padahal makan banyak sangat sampai lalok semacam
Mata ngantok tok sah cite le
Tahap seinci lagi mata nak terkatop ni ha..help help
Banyak ke pi open house raya wiken tu ari?
Saya pi sebuah umah je, tu pon umah kazen
Hari sabtu tu mak pak sedara, ipar duai penuh kan umah saya..raya katenye
Walaupun saya cam ngantok-ngantok tapi berjaya gak activate-kan positive engine
Tetibe teringat dah nak abih bulan 8, maknanya lagi pat bulan nak abih taon
Huh!! Takot tros kite..keje tak abih lagi le tew kann *pitam*
Itu yang semangat bekerja membara lain macam jek..tibe tibe
Cuik sikit semangat mendeka...tibe tibe lagiii hahaha
Psst..korang dah abih ke posa nam...ahkak ni masih hegeh-hegeh lagi
Tu ari coti lama tak nak buat kann *big grin*

4 comments:

  1. Smlm kite pi kndri kt umbai. Penat weii. X bermint nk pi opn hse pun sbb jln jem.

    Kite x sbr nk tgu thn dpn. Keje ni smpi bila pun x kn hbs. Slgi x ttp mata mmg kn kerja.

    ReplyDelete
  2. pegi open house ngan kenduri hari sabtu jer..hari ahad sibuk mengemas umah nak pindah..
    hari ni mmg lalok semcm..ngantuk gila!! haha..

    itula kan..nak habis dah bulan 8..tak sabar nak habis tahun ni..hahah.

    ReplyDelete
  3. @ibulala
    memang pon kannn
    sana sini jem
    amboi x sabau nau tu pesal? ada keje best ke..

    ReplyDelete
  4. @mama_ka0ri
    oooohh dia bizi nk pindah umah baru ek
    selamat berkemas hihi

    ReplyDelete