About

Wednesday, February 20, 2013

Bengang

Aku bosan dengan cintamu
Aku rasa buang masa...

Ehh apakah? :-P
Motif gambar?? Haha takde kaitan langsung, saje!
Saya adalah sedikit bengang dengan tuan kastemer sebis Umobile tau. Hetchu! Senin tu ari sehingga lewat petang semalam line tepon saya barring. Sebenarnya, silap saya la melambat-lambatkan bayar walaupun dah ketahuan overdue. Tapi saya bayar pepagi senin tu, tak sangka pulak nak kena bar. Saya perasan taim nak reply sms IncikBos. "Operator determined barring". Dah la keje luar, nak kena pi 2-3 tempat lagi. Sampai-sampai je opis, saya tros cal kastemer sebis tu nak update payment. Memula tak dapat, dah dapat asek suh tunggu, tunggu, tunggu..Sampai hapal dah saya lagu Umobile tu. Tapi saya tunggu gak, kot-kot angkat. Sudahnya hampa jugak tsk tsk. Maunye tak hampa dari petang bawak ke malam, pagi, tengahari, petang lagi. Akhirnya saya pasrah je le, kalau sampai ari ni tak de baru le nak pi sebis center. Tetibe plak petang semalam dia ok sendirik. Misti dia bace status FB saya yang duk komplen sebis dia. Ke ada kawan saya keje UMobile heh..opsss tak perasan lah..hihi

1 comment: