About

Wednesday, February 06, 2013

Lamunan Terhenti

Teringin nak tengok cite nih. Agak-agak sesuai tak untuk kekanak. Cite antu klaka je kot.
Bolehlah saya listkan dalam agenda cuti ghaye cine nih ngeh ngeh. Harap-harap asben saya bagi permission, dia kan keje :-P

Taim cite Hantu Kak Limah dulu tu kelakar sangat, tak jemu-jemu saya tengok. Sampai sekarang saya suke nyakat anak-anak saya ngan lagu enjet-enjet semut tu, penakut sangat mereka! Lagi takot lagi mama sakat, dapat-dapat Hadif. Siap dia cubit-cubit saya tau hahaha...sakit dia cubit. Tapi masih mama suke kacau jugak.

Walaupun saya prefer original version, Aris Ariwatan tapi versi Awie ngan Ezlynn pon best jugak kann.. especially part yang awal tu, yang  Ezlynn baca je lirik tu (saya tak tau istilahnye apa)


People said : Times passes, Memories fade, Feeling change
People leave, but Hearts never forget

I said : Just keep calm, times will help...kan hihi
(^_^)

2 comments:

  1. A'ah..tringin nk g tgk kt cinema:)

    ReplyDelete
  2. tu la konon nk pi tp x jd plak
    tgu klua tv je le senang
    :)

    ReplyDelete