About

Tuesday, February 26, 2013

Sungkyunkwan Scandal

Drama korea le tu kann ngeh ngeh
Gara-gara mereka ini lah saya tetiap ari menahan mata nak tunggu tayangannya.
Ish ish sanggupkan! Punye la menggile.
Saya tak kisah pon pasal dah keminatan keamatan dan saya suke je taim siarannya camgitu.
Pasal takde le saya nak berebut remote tb ngan anak-anak atau papa derang.
Taim ni sume dah selamat beradu.
Airing taim 11.30 malam canel KBSWorld, Isnin hingga Khamih
Aman saya nak menonton sambil berangan sensorang ahahaha
Tapi memang series 'melting' tau nengok derang nih. Tersengih-sengih sendiri. Gedik!
Cite ni kategori sejarah era Dinasti Jaseon, feberet saya cite yang camgini
Sungkyunkwan tu adalah Institut Pendidikan Tertinggi Dinasti Joseon, untuk lelaki aje.
Pastu ada budak pompuan nyamar jadik laki gune identiti adik dia blaja situ
Sesikit cam He's Beautiful atau Hana Kimi (Jepun)
Tapi saya tergile bukan kat hero dia, tapi supporting actor nya
Soong Joong Ki (Go Yong Ha-dalam cite ni)..ala comey comey :-P
Nak tau detail nengok la sendiri, citarasa kita kan tak sama.
Mungkin saya suke anda tidak :-)
Ok dah, nak stand by depan tb. Harap-harap tak terlolap hihi
Jom la join.

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

2 comments:

  1. wahhhh..ini bah join my sister ni,hantu korea,ahahah!!

    ReplyDelete
  2. memang berhantu lah awakk
    bukan takat korea je
    jepun, taiwan, hongkong
    sume hantu
    hihi

    ReplyDelete