About

Sunday, February 24, 2013

Untuk Kita-Kita Aje

  My lebly mak, aunties and gerenmade
Tadi taim iron baju kemain ngantok mato den ni ha, 10 kali menguap. Ni elok plak soga buga. Oh yo la baru mandi kato kan, saya ni suka sangat mandi lewat malam. Dah tahu tak elok tapi buek gak. Ontah lah apo nak jadik kan. Pehal plak cite mandi kan. Saya cume nak relatekan dengan soga buga tu jo ekekeke.

Jumaat tu ari Fatul, kazen saya (belah mak saya) baru create grup Gojes Family kat watsap. Gile best! Tak terpikir pon nak buat selama nih. Ahli gerup sume adelah makcik ngan kazen saya yang happening! Feed sangat la laju. Tak terkejau. Bayang le sepuluh orang nye sembang, ke lebih lagi, tak sempat kire. Terpaksa saya silent kan phone untuk ngelak dari hilang fokus keje. Memacam hal derang burak. Paling best dak Fatul siap tersilap add orang. Tetibe ada nama Hanif. Heran sungguh kami-kami ini. Apalagi jadik bahan le dia tu. Kot le boipren dia kan. Ikot turn kazen yang kena kawen pasni, dia lah. "Dengar la kak N tu buat cite, membongak jo kojo". Marah sungguh dia tu ahahaha. Makcik saya pon jadi bahan gak! Derang tu walaupon umor dah 40++ tapi tahap ting tong tetap serasi. Kes lambat reply le yang kenanye. Memasing tepon tak ngalah, sume semart fon. Haaa hebat tak hebat. Tapi bab menaip sume cam sipot kih kih. Kasihan sungguh asek ketinggalan ketapi. Tapi biasa la sekadar gurauan dan kami tak simpan dalam ati pon.

Saya penah terbace tau:
"Legend says, when you can't sleep at night it's because you're awake in someone else dreams"

Whooaaaa so sweet la korang! Sedang mimpikan saya heh? Tapi malam ni kasik saya tido yek, pasal esok Isnin, hari yang bizi hahaha..perasan....ok bai! Gud Nite ^_^

4 comments:

  1. Cantik dan sesuai sangat

    ReplyDelete
  2. makcik-makcik saya mmg sgt gojes
    kann
    hihi

    ReplyDelete
  3. manis2 semuanya.......jgn slalu mandi mlm, nanti bdn sakit2!

    ReplyDelete
  4. wahhh..kurlassss u olllssss...communicate cra trcanggih abad ini :)

    ReplyDelete