About

Thursday, February 21, 2013

Tiga Perhentian

Hari ini saya off
Buat rawatan lanjut pasal gigi saya tu.
Ikot refer letter kena gi spital Serdang.
Sampai sana, lepas bersoal jawap tetibe kata sana takde pakar gusi.
Kena pi Kajang. Ok lah, pi Kajang pulak.
Sana pon takde jugak gupenya. Klinik Kesihatan kat Jalan Semenyih tu yang ada nye.
Adoiyai! Mujur la pi ngan cikAbg kita, dia layan je.
Saje ajak dia sebab dah tau kalau gi spital memang confirm susah parking.
Kot saya sorang tadi, tak ke penat. Pusing-pusing carik parking, tetibe salah tempat. Nangih!
Tapi yang tak brape best, urusan saya tak setel arini. Kena pi xtray dulu, kat HKL.
Jauhnye! CikAbg tak mau pi dah.
Lagipon dah nak tengahari dah waktu tu. Kang jem. Nak jemput Hadif lagi kan.
Makanya kena la plan amik cuti lain. Balik tido je le hihi

2 comments:

  1. alahai...knpekah brlaunya misleading info di hospital2 itu ? :(

    ReplyDelete
  2. itu lah
    penat kan..biase le, refer letter tu dr klinik swasta, mereka bukan tau which hospital yang ada pakar. Belasah je!

    ReplyDelete