About

Friday, February 01, 2013

Untung Laa

Untung la orang wilayah dapat cuti
Untung la esok korang tak yah keje
Untung la korang dah dapat gaji ehhh :-P

Perasan tak kewujudan word 'untung laa' nih. Saya pon kekadang cam annoying gak dengar orang sebut camgini. Kalau yang kena pada situasi tu kire ok lah kan. Ni kadang tu de kaitan pape pon, tetibe untung la. Apakah?? Amik gamba reramai pakai baju pepel pon untung la. Wat the!!!! Tapi yang kurang best habit mereka-mereka ini buat saya dan adik-adik saya kat opis ni pon sekali terhasut. Ish ish..ntah pape je kitaorang ni. Sikit-sikit untung la..untung la..hakikatnya kampeni belum untung-untung eh eh hihi. Satu lagi 'Busuk'. Sikit-sikit busuk. Tu ari asben saya tanye, busuk tu ape? Haha..apa daa. Dia memang orang yang sangat blur tang word-word camgini. Busuk tu busuk la kata saya. Padahal maknanya macam kita nak kata orang tu jahat ke, atau mendengki ke..kann. Apa-apa je lah ek asal bersesuaian. Harap takde orang yang annoyed plak ngan saya.

Apa pon ini ari saya sangat tak untung, pagi-pagi dah berkejaran ke rumah bos, ke bank. Huru hara. Tapi memang silap saya jugak pasal lupa nak ingatkan puanbos transfer duit kat bank. Pepagi alam lagi officer bank dah cal, kata ada cek nak clearing. Oh mennn!! Nasib le arini saya drive keta sendiri, senang sikit nak drift haha..sangat la driftnya. Kalau keta asben saya tu payah la sikit. Dapat-dapat taim KL cuti ni, bank pepagi dah penuh. Keta kecik senang nak nyelit. Untung laaaaa :-P

3 comments:

  1. perghhhh...super bz day,ye?

    ReplyDelete
  2. sangat lah!!
    sesekali je
    tapi masih sempat BW tau
    haha

    ReplyDelete
  3. Selangor lagi untung sbb byk cuti. Kl tu jelah cutinya....untung laaa jadi rakyat selangor...

    ReplyDelete