About

Saturday, September 08, 2012

Terapi Jiwa

Salam,
Lama rasenye tak keje di hari sabtu. Bulan puase tu ari kena sekali je. Terasa macam dah dapat fully saturday-off plak hihi. Kekanak riang, alya ngan aisyah sekolah ganti, hadif pon tapi mama pontengkan. Pasal mama sangat malas nak antau die, sukolah dio tu. Dio memang culeh bab-bab skulah nih. Eh! paham ko culeh tu apo, atau ejaan sebona dio culas. Makno eyh cam tak bersungguh, maleh.

Baiklah, ini hari saya plan nak filling dokumen dalam tray, aktibiti wajib ari sabtu. Jom kito sesamo berusoho. Tah pesal plak nak ajak korang kann. Insyaaallah arini den abih poso nam. Alhamdulillah! Senin buleh melantak nasik lomak :-P


Ehemmm...koleksi terkini saya, mengisi ketenangan jiwe di kala suka mahupun duka. Tak le terkini sangat tapi baru tunjukkan. Kire terkini di blog ini. Lama tak dengau sore jantan dak Asmawi nih. Ni boli sobab zikirnyo ko tuan eyh....deduo kot hiks. Tapi yang HafizHamidun, Zikir TerapiDiri tu kan, saya fully rekemended. Meresap tros dalam ati, sampai terngiang-ngiang kat telinga. Saya memule terdengar bulan puase tu ari kat astro prima, lepas azan maghrib. Tu yang tersangat teruja mendapatkannye. Asmaulhusna tu pon tak kurang hebatnye, rekemended kuase due gak. Sila dapatkan yang original, bersama kite membanteras cetak rompak. Ni adalah iklan tak berbayau. Hahahaha..

Ok bai!

6 comments:

  1. mesti best ni..sy pun dah lama x dengar lagu terbaru mawi..terus senyap jer dia kan sejak kawin..x banyak sangat berita dah tentang dia..:)

    ReplyDelete
  2. tu lahhh dah lama x dgr suara dia
    skrg dia ada lagu mcam ketuhanan sikit kan .. sedapp je halwa telinga
    dlm radio pun jarang kuar

    ReplyDelete
  3. Sedap dengar zikir macam ni apatah lagi suara mawi.. memang menusuk

    ReplyDelete
  4. @izz iizza
    memang dh lama die senyap kann..
    tp sy gajin follow tweet die so tau le jugak perkembangan die hihihi

    ReplyDelete
  5. @ieda
    ye btol..byk nyanyi lagu ketuhanan
    die byk bekerjasama dgn hafiz hamidun tu

    eceh..macam PA mawi la pulak gayenye hihihihi

    ReplyDelete
  6. @zie
    suare die mmg sgt jantan dan jelas sebutannya kan..
    menusuk kalbu sungguh!
    :)

    ReplyDelete