About

Tuesday, September 11, 2012

AdamMukhriz

Kemaruk Adam & Hawa pulak dahhh
Sume gara-gara adik ipar saya la nih, ari-ari duk post status FB pasal cite nih. Saje bikin panas, dah le saya tak subcribe channel Mustika tu. Nasib ada sumber lain, saya tengok kat Malaymovie, speed streamyx umah saya tak le laju sangat tapi ok lah dari tak de kan. Kena bebanyak sabar. Tengok pagi-pagi laju sikit hihihi.

Mula tergerak hati nak tengok ahad lepas, pasal dah takde mende nak buat. Piya tido, kekanak riang 3 orang tu tah buat apa tah kat bilik memasing. Nak klua hujan. Nak borak ngan cikasben, die sibuk nau ngan lappy die, sat-sat call staff die, sat-sat update bos die. Tanye sepatah, napa bang? Server down! Ok paham, maknanya tak leh diganggu. Tanye lelebih pon bukannya paham kan hihi. Makanya layan le cite nih. Tapi dalam cikasben saya busy-busy kat sebelah saya, sempat jugak die sekeh pale saya, Hah! Berangan! Jahat kan die! Jeles la tu! ahahahaha...

Nak cop nama Adam Mukhriz untuk future son buleh tak? Eh! :-P


4 comments:

  1. wah kak mimi dah planning nak dapat bb lagi.. mayang pun suka nengok drama tu akak... x leh miss kalau idak leh meroyan... tapi kalau ikut novel dia mayang dah tau le ending dia .. nak pinjam novel dia tak kak mimi?, mayang ada... heheheh .... feleng gila... mmg terbaik dari aisya sofea... hahahah

    ReplyDelete
  2. x tengok la citer ni..memang best ya...

    sy sekarang duk angau citer trilogi cinta..gigih google kat you tube sekarang ni...;)

    ReplyDelete
  3. @mayang
    plan2 aje lah..takot2 nanti dpt lg mcm ain hawani pulak eh hihihi

    kann.. best sangat...mmg meroyan!
    minggu lepas pi MPH lupe lak nak caik novel die, ingat nt nak beli jugak.
    Kalau pinjam bilenye nak pulang pulak, pasal akk pesen baca ulang2 hahaha

    ReplyDelete
  4. @izz iizza
    terai la tengok iza...mmg tak mengecewakan

    trilogi cinta?
    tu pon adaptasi novel kann..sy ingat cite tu..penah bace dulu..pon best tu!
    x pe nanti saya layan cite ni plak

    ReplyDelete