About

Thursday, July 12, 2012

Cakera padat

Haa..macam biasa tajuk memang merapu tak masok akal. Malas nak pikir sebenonye. Ikot apa je yang tetibe terlintas di pikiran.

Selamat murning korang. Kemaapan le lama tak buat cerita karut kat sini. Minggu ni agak tak keruan sikit time management saya. Wiken lepas saya busy layan tetamu. My brader in law datang dari tepen. Mak ngan abah saya pon datang. Makanya tetamu adalah diutamakan. Tak nyempat lah nak buat siaran otomatik eh..btol ke cani. Belasah!

Sume rutin kerjaan wiken tak sempat dibereskan. Terpaksalah buat ari-ari. Pola tiduran(wah kemain lagi) sudah berubah sama sekali. Sejak ada punch card kat opis ni saya rasa cam nebes-nebes plak nak 'ber'jaga malam. Paling awal 10 setengah dah selamat malammm hihihi. Tapi bangkit awal la pasal nak iron baju sebelum kekanak bangun. Takat arini memang excel la, tak de kerjaan umah yang tertunggak. Phew~

Ohh ye arini jugak ari kelahirannya abah saya yang ke 62 tahun.
Sekian.

2 comments:

  1. happy birthday tuk abahnya..:)

    ReplyDelete
  2. dak-eiza6:12 AM

    tq iizza
    bg pehak abahnye
    :)

    ReplyDelete