About

Thursday, July 05, 2012

Tiffany Blue

Aritu masa balik Alor Gajah, kenduri dak Ameen jumpalah kazen saya, Hasnor. Tak lama lagi nak kawen. Insyaallah taon depan bulan 2. Saya ada cerita pasal dia tunang dulu, peachy day. Pada yang penah terbaca lah. Malas plak nak link-kan entry tu hihihi. Kawen zaman ni siap ade tema-tema kale kan. Dedulu tu belasah je wana wani sume. Tak de nak mecing-mecing. Saya pon suke je memeriahkan. Layankan je. Tanya la Hasnor tema dia. Sekali dia bagitau, plan nak 'tiffany blue' lah. Erkkk kale apa tu. Blur kak iza ko ni kejap. Alah kak, macam turquoise la sesikit. Ye ke? Oww ok tak pe, jap akak gugel. Ada kemudahan di hujung jari katakan. Sekali kazen saya yang sorang lagi, Aleen, kakak pada ibu Ameen, menyampok : Kak iza ni sama macam Dik N (ibu Ameen) tau. Sesikit gugel sesikit gugel. Anak sedu gugel, anak kembong gugel, memacam lagi lah. Dah macam help-desk 24/7 tau. Hihihi..betol la tu. Incik gugel kan mesra, tau sume. Lagipon dah ada kemudahan kann kena lah fully utilise hiksss...

Dah gugel-gugel jumpe le. Cani le ghupenya..Cheh! nama kemain kann.


Wahhh...cantek-cantek. Tapi susah gak nak carik ni kak (saya memang panggil dia kakak walaupun dia muda sangattt). Itulah, wedding planner pon kata gitu. Wahhh! Ada planer bagai. Seronokkann! Ishh..tapi mana le kak iza ko nak caik baju kale ni??? Ce kabo ce kabo :-)

6 comments:

  1. jgn kata akak, mayang pun tak tau ape warna tiffany blue, turqoise pun myg baru mesra2 alam...

    ReplyDelete
  2. sy pun baru tahu..:)

    cari jubah kot colour camni..banyak design cantik-cantik kt fb..

    ReplyDelete
  3. dak-eiza4:34 PM

    @mayang
    kann..
    memacam la kale sekarang nih
    akk kenal primary kale je
    hihihihi

    ReplyDelete
  4. dak-eiza4:36 PM

    @izz iizza
    sesama ler kita..tak le saya sensorang je tak ketahuan hik hik

    jubah? menarik gak tp ada anak kecik mcm sy ni susah sket le iza, kang cane nk bf :P

    ReplyDelete
  5. Nama kaler pn sedap. Sesedap mt memandang!

    ReplyDelete
  6. Nama kaler pn sedap. Sesedap mt memandang!

    ReplyDelete