About

Thursday, July 19, 2012

Red Ink Day

Macam kena red card je rasanya. Hari ni punch kad tukau kale. sesekali kasik le wane wani kan. Asek itam je bosan kot. Tak meriah! Ahahahahahaha

Ofkos la pasai mai lambat. Akceli dah dua kali dah, satu lagi ari sabtu tu ari. Dah malas dah nak pikir pasal punch card ni sebab rasa macam tak de apa-apa implication pon kann..

Tapi memang arini saya macam kelam kabut sikit. Keta pepel papa masok bengkel. Jadi huru hara gak la nak memusing antau kekanak sekolah. Papa gi keja dengan kawan dia. Semalam ngan senin saya amik time-off balik awal pasal antau dan jemput  mak ngan abah kat epot. Derang pi kelantan, merisik bakal adik ipau. Alhamdulillah setel sudah. Insyaallah tahun depan kami datang bagi menyatukan mereka.

4 comments:

  1. skali skala x per!

    ReplyDelete
  2. adehh..ni yg x best kan..

    ReplyDelete
  3. dak-eiza6:43 AM

    @ibuhani
    sesekali kann
    :P

    ReplyDelete
  4. dak-eiza6:43 AM

    @izz iizza
    kaler-kaler baru meriah
    hahahaha

    ReplyDelete