About

Thursday, July 05, 2012

MasterChef Selebriti | Dato' Fazley

Haaa...tengok tajuk je mesti korang dan boleh teka kan. Kalau yang dah biase terjah blog suam-suam kuku saya ni confirm dah boleh agak apa yang tersirat. Yezzaa..itu la dia. Semenjak dua menjak ni tetibe je saya 'ter'admire Dato' Fazley tau. Kagum sangat sebab dia sangat pandai masak. Wahhhh!!! Awesome kann. Ada je idea masak dia. Kalau saya lah teringin nak masuk master chep ni, confirm tak di-shortlisted-kan (sesuka je campo) langsung. Tapi saya harap sangat dia menang!

Tengok tak episod Ahad lepas tu, yang Dato' Siti datang tu. Seperais kan muka dia. Sesuatu sungguh. Maklum la dedulu kan penah ehem ehem. Hihihi kelakar sangat tengok gelagat derang berdua. Saya siap tampar-tampar papa piya. Benggang je dia. Huh! Over exsaited plak saya. Memang camtu kot pe'el memasing kalau dah lama tak jumpakan. Memalu nak cakap, tak tahu cane nak mula kan. Eceh tetibe plak saya boleh 'ter'berangan kalau saya 'ter'serempak ngan x-bf ke kan...hahahaha. Tetibe!!! Apa relevan nya ngan cite Dato' Fazley nih. Itu la relevan nya kegkawan, lidah kelu untuk berkata-kata. Ok tu je. Sekian!


Picture Credit: Incikgugel

5 comments:

  1. la dh lepas ker yg dto siti dtg tu..ya2 jer nk tengok..huhu

    ReplyDelete
  2. dak-eiza8:35 AM

    @izz iizza
    hahahaha
    lepas dahhh
    best tau..kelakar!

    ReplyDelete
  3. ada ulangan kan..xper sy tunggu ulangan jer la..:)

    ReplyDelete
  4. sy pun tgk episod dato ct tue..suka sgt..dato fazley pn asyik tsasul je ckp..."saya tau..eh saya agak...." padahal dia mmg tau ape yg dato ct suka..dulu2 kn ade history..:-)

    ReplyDelete
  5. dak-eiza8:31 AM

    @MaMaMiKael
    kann..comel jek aksi mereka berdua
    hihihihi

    ReplyDelete