About

Friday, July 06, 2012

Tahu Buat-Buat

Salam,
Sekejap je dah jumaat kan. Pantas sungguh waktu berjalan. Macam mimpi je hihihihi.

Rekod kedatangan..terbaek kann :-P


Dah ampat ari eh lima lah termasuk arini kami di KCSB blaja-blaja datang awal pasal dah kena clock in. Selama ni pon memang kami mai awal tapi tah angin mana datang, puan bos mintak pasang punch kad. Asalnya nak buat pemantauan untuk staff teknikal di site yang sedang terhenti sementara waktu tapi setakat arini sorang pon tak penah punch. Dan paling menggembirakan, puan tak tanya langsung pon kenapa mereka tak punch. Gembirakan *mata kat atas*. Jelous sungguh kami di opish nih. Jadi apakah motip sebenar puan bos?? Apakah??

Biarlah ia teros jadi tanda tanyakan.


Tetibe rasa kurus lah pasal jam kat tangan dah longgar. Tak sesia le saya coti makan siang 4 ari straight. Ahahahaha...ok abaikan!

3 comments:

  1. cer try timbang lak..ada turun x..:)

    sy punya penimbang jarum dh hilang dikejekan anak bujang sorang tu..tension..tension..dh xleh nk timbang berat..^_^

    ReplyDelete
  2. dak-eiza4:52 PM

    @izz iizza
    oh dah timbang dah
    turunlah beberapa gram dan saya rasa timbang saya tu rosak lahhh
    hahahahha...

    tp yg penting pipi dah tak macam tertelan kuih pau :P

    ReplyDelete