About

Friday, March 08, 2013

Friday Happy Hour

Ketegangan keje dilegakan dengan rehat yang panjang di tengahari jemahat
Plan mengejut, ikotkan saya malas nak join pasal arini saya sangat rushing
Gi amik hadif kul doplas, patu pi beli bahan-bahan lukisan Aisyah plak
Arini nak gune malam tadi pukul 10 baru bagi tau
Hangin sungguh saya! Ikotkan keras hati malas saya nak layan
Tapi pagi tadi tengok muka dia sedih tak sampai hati la pulak
Itulah kelemahan saya, cepat kalah dengan emosi anak
Nasib le nak gune untuk sekolah petang
Satu setengah dah sampai opis, Huda ngan Ecah cal ajak join
Derang dah abih seround, siap dah book untuk second round
Dekat je pon, kat Warta tu
Itu yang saya sempat join, syok gak! Dah lama tak lempau bola bowling
Last main taon 2011 kot, family day belah mak saya
Huru hara je lebih kitorang ni, main ntah pape, sikit-sikit gelak
Ayat keramat "Dalam sepuluh cakap satu nombor" hahaha..gile!
Selambe je saya main dengan pakai maxi dress, kontrol ayu je nak melempau kih kih
Alah, ari jumaat kan bukan ada sapa pon, geng-geng pompuan je
Siap ter'over' limit plak lunch break, Puan bos ada plak kat opis
Sesekali kot men'jahat'kan diri
Pasal dah kelewatan tak sempat snap gambau skor board
Macam terror! Ecah yang menang..elehhh untung la menang :-P

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

4 comments:

  1. Sama la ngan anak saya pun. Esok nak guna malam baru bagi tau. Masa balik sklh tak nak bgtau awal awal. Nasib la cik mimi keje dekatkan. Leh la lari sekejap. Kalau den ni ha x tau lah. Alamatnya x de lah kut barang2 yg cikgu mintak tu. biar dia rasa. Tapi kita ni sbg mak mak x sampai hati kan. Usaha selagi boleh. Tapi pak paknye boleh wat tak tau
    Je..

    ReplyDelete
  2. sebab tu la sy x caik keje lain cik ana, nk dekat ngan anak2
    pak dia bukan x mau layan tp besa la, kita dedulu pon sikit2 mak kan
    :)

    ReplyDelete
  3. Jom kak!
    Next taim kita mem'bowling'
    hihi

    ReplyDelete