About

Tuesday, March 12, 2013

Si Manis Aisyah

Ni la hasil kreatip Aisyah, my 2nd doter
Siap tanya, mama suke tak?
Mustahil le mama tak suke kan
Kalau itu yang dia gambarkan mama dia nih..mama terima aje lah
Walaupun tak nampak tang mana pandainye mama dia ni masak tu haha
Dia adalah seorang sweet talker dan manja
Kalau saya panggil mintak tolong, dia siap nyahut, yes you're wonderful :-)
Kalau papa marah, dia suke nyayi lagu "kalau sayang jangan marah" kat papa dia
Nak marah pon selalu tak sampai hati, pasal selalu buat muka kesian..aisyah aisyah
Kalau dah start bercakap, tak jumpe tanda noktah
Sampai kekadang mama rimas dan malas nak layan :-P
Dia pon kategori happy go lucky
Mungkin sifat ini berkait rapat dengan nama dia, Aisyah Insyirah
Aisyah = hidup bahagia
Insyirah = kegembiraan

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

4 comments:

  1. Ha ha ha. Sweet girl. Tang nyanyi yang tak tahan tu.

    ReplyDelete
  2. Sweetnya dia......!!! Terharu bila dpt benda cm ni dr anak2 kan.....terharu plak k.ani bc ni!

    ReplyDelete
  3. @ibulala
    kan!
    sgt bijak amik ati papa dia
    :)

    ReplyDelete
  4. @ibuhani
    mmg sgt terharu kak
    tak sangka, tetibe dia buat
    :)

    ReplyDelete