About

Friday, March 01, 2013

Lunch Date

*Edited version- letak full picture :-)

Akhirnya hasrat kesampaian
Without proper plan, watsap-watsap
Sap sap soii tros jumpa
Teruja sangat! Tak terkata!
Lunch date dengan kakak blogger yang selama ini menjadi idola saya
KakAni - ibuhani.blogspot.com
Seperti yang dijangka, orangnye cantek, cute, peramah dan mesra
Haruslah mesra kalau jumpa saya kan kak :-P
Natural beauty dan awet muda jugak lahh :-)
Thanks datang jumpa saya, happy dan terharu
Beria-ia kita snap gambau sendirik kan
Lenkali kita kena bawak photograper
Nice meeting you kak
Nanti saya blanja akak ayam penyet plak ye


*Akak, saya suke gamba penuh tu pasal saya nampak macam tinggi 'sikit' dari akak hihi

8 comments:

  1. Centado8:21 PM

    wah
    ibuhani!

    ReplyDelete
  2. X pernah lagik jumpa blogger. Syok gak kan. Sesekali jumpa...

    ReplyDelete
  3. Seronok jumpa mimi yg comeii n peramah ni! Tq mimi...Nxt time kt jumpa dgn centado skali..... :)))

    ReplyDelete
  4. @centado
    lunch date kite bile pulak
    hihi

    ReplyDelete
  5. @ibulala
    jom la kita dating cik ana
    dulu kite ofismate
    skrg blogmate

    ReplyDelete
  6. @ibuhani
    am happy too
    thanks kak..nt kite dating lg yek
    err dgn incik centado??
    impossible kot :P

    ReplyDelete
  7. seronoknya..dapat berkenal2an lebih dekat gitukn ? :)

    ReplyDelete
  8. ye lah kann
    awak mai bangi halo-halo lah
    bleh kita kenal dekat2
    :D

    ReplyDelete