About

Thursday, March 28, 2013

Tak Jemu Jemu


Saya sekarang gile nengok drama melayu tb3
Dulu memang tak gajin le nak follow
Tapi sejak upgrade Unipai kat umah, Tb kat atas tu dah boleh tengok
Takde le nak begebut ngan kekanak
Takat nak tengok cite kat TB1,2,3 memang takde masalah
Tetiap senin sampai jemahat bermarathon drama, setat kul 7 sampai sebelas
Pastu sambung drama korea lak kat KBSWorld sampai 12.30 malam
Kemain kan! Esoknya ngadu ngantoklah, letihla..kann! Memang saje la tu haha
Tapi next week abih dah cite RBDAB, alah rindu le nak denga FA nyanyi hik hik *tetibe*
Ari selasa tu ari abes dah cite Sungkyunkwan Scandal
Semalam konon nak layan Dhoom2 je, tapi tangan gegatal tekan info kat TB
Eh eh ada cite Marry Me Mary pulakkkk
Ohhh maannn!! Dah le myfav JGS berlakun
Kenot say kenot lahhh...melted! :-P
Walaupun dah berkali-kali nengok, kt tb, utube, dramafever tapi masih gak tak jemu-jemu
Dah hapal dah sume scene ngan ost dia
Tapi betolkan, bile kita dah suke memang tak penah rasa jemu langsung kannn..
Ke saya je camgini ek??

Harap-harap korang tak jemu nengok gamba-gamba perasan saya kat belog ni heh
^_^

Saje je letak gamba..kasik kaler-kaler sikit entri :-P




6 comments:

  1. X tgk tb pun. Lps mkn kemas2 sume zass msk bilik stanby nk tido. Maklum le nk bgn awal...

    ReplyDelete
  2. Layan korealah pulak ye.....hehehe....jgn smpi lupa layan sibudak piya pulak!

    ReplyDelete
  3. @ibulala
    dulu saya pon mcm cik ana jugak
    tp sejak keje dekat
    banyak jugak masa terluang
    :)

    ReplyDelete
  4. @ibuhani
    mmg feberet kak
    dak piya pon selalu temankan mama dia nih hihi

    ReplyDelete
  5. upgrade mcmna tu,kak?boleh buat 2nd decoder mcm astro ke?

    ReplyDelete
  6. bukan la dik
    sblm ni akk pakai streamyx je
    upgrade unipai
    kan ada pakage tv channel skali
    :)

    ReplyDelete