About

Wednesday, March 27, 2013

Mini Gathering

Event : Mygranpade Besday
Venue : Teratak Nenda
Date : 23rd March 2013
Time : 5.00 PM

Hari ini saya malas menaip, korang tengok gambau aje ek.
Sori yek, saya bizi banyak minggu nih.
Lagipun event ni kan saya dah cite kat entri lepas tu.
Kire ini adalah kesinambungannye lah.
Semua makanan adalah sangat sedap.
Dan tetibe saya dah naik dua kelo...tetibe le sangatkann! Haha

Atok bersama kawan-kawan dia yang pemalu, comel kan
Orang kuat BBQ corner
Makanan dan kami memang tak dapat dipisahkan
Suasana!
Jelitawan :P

4 comments:

  1. Wah meriahnye. Kite pun plan nak wat makan makan time annivesary nanti. Tengok la tahap kerajinan cam mana.

    ReplyDelete
  2. Doa slmt utk atuk dia......smoga diberkati Allah SWT!

    ReplyDelete
  3. @ibulala
    whoaaa best tu
    jgn lupa ajak sy tau cik ana
    haha tak malu kann

    ReplyDelete
  4. @ibuhani
    a'ah btol tu
    tengkiu kak
    :)

    ReplyDelete