About

Friday, July 26, 2013

Tak Untung Pon

Orang Selangor cutikannn arini
Orang Selangor dapat bonus sebulan kannn...gomen jek :'(
Ececehhhh saje le tu
Penuh le suping komplek arini, orang Selangor kan kaya-kaya sume
Pantang cuti sume sesakkan jalan, dapat-dapat nak raya ni kann
Konpem sosak jalan TAR tu
Ohhh rindu nak pi jalan TAR, dapat-dapat taim nak raye, memacam jual.
Sesak! Ari-ari besa pon dah sesak apatah lagi nak raye ni kann
Sedihnya, arini kite tak cuti pong, tak untung langsung kannn..
Kampeni amik coti paling minimum ikut labour law
State holiday tak amik, selain besday Sultan Selangor
Asal la depa buat law letak minimum patutnye fixed kan tros je
Takde le susah-susah kita nak fight kann ehhh hihi
Piya, mak dia jaga. Mujur gak majoriti anak-anak jagaan dia tu mak pak keje KL.
Kalau tak mama kena cuti, rugi! Dah le nak simpan cuti ghaye.
Papa piya pon keje, dia kan dah kena transfer kat wangsamaju
Pagi tadi kemain lenggang jalan, saje kite lengah-lengah tapi sampai opis awal jugakk...cheh!
Keje pon malas-malas, ni pon dah ujan..apalagi sesuai le sangat masuk bawah meja kann
Sejok la pulak, mana nak caik selimut nih :P
Esok pon keje lagiii..adeh! Sosak napeh den!
Dah asek kojo bilo heh nak soping niiii kikiki

4 comments:

  1. Nasib la den coti hari sabtu

    Mmg sosak pun kl smlm. Dengan ujan lagi. Eden balik
    Kojo potang semalam naek moto yo. Kalu naek keto mau bebuko dalam keto.

    Hari ni den sompek buek 2 jenis kuih ghayo. Jangan jeles yo.

    ReplyDelete
  2. uiii dh buek kueh ghayo
    memang jeles la den ni haaa
    den x goti buek kueh, makan yo goti
    nt den ghayo umah cik ana yo
    haha

    ReplyDelete
  3. okayla tu..u ollllsss kn ada cuti hari wilayah :))

    ReplyDelete
  4. kite keje selangor la awak
    hihi

    ReplyDelete