About

Tuesday, July 09, 2013

Le' Tour

Le Tour De Seksyen 8 (^_^)
Sesi senaman petang bersama kanak-kanak. Dah lama dah derang ajak join tapi kerana kebizian, mama tak dapat la nak penuhi impian mereka. Sabtu petang tu macam sedikit free lah pasal paginya tak keje kan, so keje-keje umah sempat la mama setel kan awal-awal. Lagipun ini wiken last sebelum puasa kan. Kang dah puasa tak sempat la nak mengayuh beskal dah.

Ok..getset gooo
Aksi si kenit mengayuh, baru nak blaja-blaja. Pulak tu malas! Asek nak suruh orang tolak. Berkat kesungguhan kakak-kakak, berjaya jugak dia, walaupun kayuh sekerat-sekerat tak full kayuhan. Err paham tak cane tu ek hihi

Muke eksen dah pandai 
Tahap stamina kanak-kanak ni memang le tak terjangkau dek mama mereka. Jauh ketinggalan kita dibuatnya. Baru tawap seround dah ghase macam lima round. Hongeh! Ini la yang malas benaunya nak join kekanak ni, tapi stended le mama misti buat-buat macho kan walau dah ghase nak pengsan ahahaha.

Bersama best plen mereka

6 comments:

  1. seronoknya dapat berbasikal ngan anak2..lama dah ni tak senaman..semput dah rasa..haha..

    ReplyDelete
  2. Saya naik basikal pun tak lepas.huhu..tak reti nk balancekn bdn..huhu..

    Salam kenal dak eiza..sya folo blog one fine day..klu sudi,snggah ke blog saya ya :D

    ReplyDelete
  3. @mama_ka0ri
    sesekali memecahkan lemak di perot
    kakakaka

    ReplyDelete
  4. @adrianna
    salam kenal
    tq, nt sy singgah blog dia

    laa x geti naik beskal ke
    blaja pakai roda 4 tu dulu hihi

    ReplyDelete
  5. wahhhhhh!!!syoknya dpt cycling ngan anak2..tggula budak2 ni besar skit nanti nk buat jgk :))

    ReplyDelete
  6. Insya allah
    Skrg pon buleh, kena bonceng kite le
    Lenguh!
    :)

    ReplyDelete