About

Tuesday, July 16, 2013

Don't Give Up

Salam tujuh ramadhan awak-awak yang saya kasihi...
Hamboi mementang bulan puase, kemain sopan bahase dia. 
Tapi saya memang sopan la, kann kann kikiki....Perasan tak abih!
Mood saya tak brape serasi la, sejak sabtu tu ari saya sakit tengkuk, salah bantal kot. Bantal jugak dipersalahkan. Kena pulak ngan sindrom bersin-bersin, uiii tersentap tros leher saya. Dah macam robot. Wiken tu ari balik umah mak, dia ada suh sapu minyak penawar hape tah, balik bangi teros rase seram sejok badannya. Nak kata demam, macam tak, so monteng le kita semalam. Alasan!! hahaha...

Jom la refreshkan minda, saya malas dah nak buat keje. Ntah laaa, pening kita. Kita tak tawu nak crite cane. Bulan-bulan pose ni cepat betol sentap kan. Haisshhh....ramadhan kan satu perjuangan! Tapi rasenye hati kita masih tak mampu berjuang untuk bersih lagi *sigh* Tak baik kan..astagfirullahalazim.

Kasik mood ceria sikit. Ada tak korang terasa nak goyang kepala cam adik comel ni.
Don't stop, don't give up, keep trying, don't give up, you get it rite (^_^)
Of course la saya tak give up lagi...aja aja fighting! Korang doakan saya yek 

5 comments:

  1. haha..kita pon sakit tengkuk jugak..tapi tak salahkan bantal..salahkan laptop..sampai kul bp pagi ngadap design org tempah...urghh...

    ya..don't give up!! kita mesti berusaha!!

    ReplyDelete
  2. kite pun dah malas nak wat keje cik mimi oii. ni tgh tgu masa nak balik je lagi. penat masuk mtg pagi td x abih lagi. pkl 1 nko baru tamat. dah la bulan poso. klw bulan x poso leh gak makan free.

    ReplyDelete
  3. @mama_ka0ri
    alahai kasihannya dia
    x pe, keje keras demi pelanggan kan
    chaiyok!
    hee~

    ReplyDelete
  4. @ibulala
    miting..miting..miting
    sangap je le kann
    kite dh lama x masuk miting
    haha

    ReplyDelete
  5. betul tu,..time2 x Ramadhan pun asyik sentap...ape lagi bulan2 ramadhan nikn:(

    ReplyDelete